Tradisjonelt håndverk og moderne byggemetoder lar seg enkelt forene. Akkurat som de fleste bygg enkelt lar seg tilpasse kundens ønsker og krav. Skal du bygge nytt, rehabilitere eller bare utvide? Vi har lang erfaring som totalentreprenør i små og store prosjekter. Med en kombinasjon av egne fagfolk og spesielt utvalgte samarbeidspartnere, kan vi ta ansvar for hele prosessen.

Legg frem dine idéer for oss – vi realiserer dem! Innendørs elementproduksjon gir kortere byggetid og tett bygg så raskt som mulig. Riktig oppføring og utførelse sørger våre erfarne tømrere og snekkere for. Resultatet er tidløse bygg, fundert på god byggeskikk og solid håndverk.

Eneboliger. Leilighetsbygg. Fritidsboliger. Barnehager. Næringsbygg. Uansett kategori og størrelse, er et produkt fra Lein-Nilssen alltid av førsteklasses kvalitet – helt ned til minste detalj.

Kompetanse og erfaring er vår garanti for et riktig resultat. Vi har ikke bare noen av distriktets fremste prosjektledere og håndverkere – alle våre samarbeidspartnere er valgt ut fra spesielle kriterier.

For oss er ethvert oppdrag unikt, slik enhver kunde er unik. Et prosjekt er ikke vellykket før både kunden og vi er fornøyde. Vårt mål er derfor å alltid overlevere det ferdige produktet til avtalt tid – uten feil og mangler. Fordi vi benytter kvalifiserte fagfolk i alle ledd, slipper du ubehagelige overraskelser underveis.

I tillegg blir alle oppdrag – uansett størrelse – gjennomført i henhold til forskrifter, kvalitetssystemer og kontrakter. I nært samarbeid med kunden utarbeider vi optimale løsninger for hvert enkelt prosjekt. Ved å kombinere våre ressurser med dine ønsker og idéer, jobber vi oss alltid frem til et riktig resultat.